top of page

Hola i benvinguts a aquest espai dedicat al teu benestar i recuperació!

El meu nom és Àngels, i com a fisioterapeuta, el meu compromís és ajudar-te a aconseguir el teu màxim potencial de salut i mobilitat. Aquí trobaràs un refugi on l'atenció personalitzada i les tècniques terapèutiques es combinen, per a brindar-te la millor cura possible.

Junts, a través d'enfocaments recolzats per evidència científica  i teràpies adaptades a les teves necessitats, explorarem com restaurar l'equilibri i la funcionalitat en el teu cos. Prepara't per a descobrir més sobre el teu sistema musculoesquelètic i trobar formes efectives de cuidar i millorar la teva salut física.

Estic entusiasmada per embarcar-nos junts en aquest emocionant viatge cap al teu benestar!

QUI SOC

IMG_1229_edited.jpg

Soc Àngels i puc ajudar-te especialment en situacions de dolor agut i crònic. 
La meva filosofia de treball es basa en el moviment conscient, a través de la teràpia manual activa i miofascial. A més, aplico diverses tècniques com les viscerals, cranials, neuro-dinàmiques i neuromusculars.

La meva especialització se centra en la teràpia manual múscul-esquelètica, el maneig del dolor crònic i l'exercici terapèutic. En els últims anys, he ampliat els meus horitzons, endinsant-me en la fisioteràpia dermatofuncional i l'enfocament antiaging.

Soc aquí per a guiar-te en el teu camí cap a una vida més saludable i còmoda. Deixa'm ser part del teu viatge cap al benestar!

ABORDATGE TERAPÈUTIC

La meva oferta

fisioterapia

FISIOTERÀPIA MUSCÚL-ESQUELÈTIC I REUMATOLÒGICA

En el nostre equip, estem realment entusiasmats per abordar situacions relacionades amb músculs, ossos, articulacions i teixit connectiu. La nostra meta és clara i poderosa: desitgem ser el teu aliat en la millora i rehabilitació de lesions i problemes com l'artrosi, artritis i condicions degeneratives més comunes.

Imagina que som els teus companys personals en el teu viatge cap al benestar físic. Ens concentrem a retornar-li la vitalitat al teu sistema musculoesquelètic, treballant amb tu per a aconseguir un major confort i mobilitat. El nostre propòsit és reduir el dolor i la inflamació, fent que aquests símptomes incòmodes siguin més suportables.

Dona-li un cop d'ull al que fem:

Teràpia manual: Utilitzem tècniques manuals per a abordar disfuncions en músculs i articulacions, promovent així la recuperació i el millorament de la funció corporal.

​Tècniques aerodinàmiques i neuromusculars: Apliquem enfocaments moderns per a aconseguir una harmonia entre els teus músculs i nervis.
Massatge de descàrrega muscular: Pensa en això com un regal per als teus músculs. Relaxem i alleugem tensions.

​​Tècniques viscerals i cranials: No sols cuidem dels teus músculs, també considerem el benestar general del teu cos.

Kinesiotaping i embenatges funcionals: Utilitzem mètodes especials per a brindar al teu cos el suport necessari.

Drenatge Limfàtic Manual: Imagina un petit massatge que millora la circulació i dona suport al teu sistema limfàtic.

​​Tot el que fem té un únic objectiu: ajudar-te a sentir-te novament genial! Som aquí per a acompanyar-te en cada pas del camí cap al teu millor estat de benestar.

EXERCICI TERAPÈUTIC, CONSCIÈNCIA CORPORAL I REEDUCACIÓ POSTURAL

L'exercici terapèutic es fonamenta en moviments específics que tenen com a finalitat rehabilitar lesions, millorar la funció corporal i enfortir àrees afeblides.

En adoptar postures adequades i ajustar l'alineació, es promou la prevenció i es redueix l'estrès en els músculs i articulacions, contribuint a un benestar sostenible.

En el nostre enfocament, integrem una varietat d'eines, com a exercicis específics, tècniques de relaxació i activitats adaptades. Això ens permet reduir tant l'estrès com l'ansietat, a més de potenciar un estat d'ànim positiu.

Explorant les nostres modalitats:
Exercici terapèutic: La columna vertebral del nostre enfocament, dissenyat per a promoure la recuperació i l'enfortiment.
Hipopresius: Un conjunt d'exercicis que enforteixen el nucli i milloren l'estabilitat interna.
Pilates: Una sèrie de moviments dissenyats meticulosament per a enfortir i augmentar la flexibilitat.

​Fisioteràpia en salut mental i consciència corporal: On la ment i el cos es troben per a fomentar l'equilibri i el benestar.

​Reeducació postural Mézières: Estiraments globals que contribueixen a mantenir una postura equilibrada i saludable.

​​Feldenkrais: Una exploració profunda dels moviments corporals i el seu impacte en la salut.

​​Gimnàstica propioceptiva: Una disciplina per a millorar la percepció i coordinació del cos.

​​Anatomia per al moviment: Descobrint com cada part del teu cos es relaciona i contribueix al moviment.

​​Terapèutica de la respiració: Una tècnica que afavoreix la relaxació i el benestar a través de la respiració conscient.

​Som aquí per a guiar-te en un viatge cap a la millora de la salut i el benestar. Uneix-te a nosaltres en aquest camí cap a una vida més saludable i equilibrada.

Before and After

FISIOTERÀPIA DERMATOFUNCIONAL

Vols experimentar una revolució en la cura de la pell? Benvingut a la nostra pràctica on fusionem la fisioteràpia i la cura dermatofuncional! No és només una altra opció, és la teva oportunitat de fer un canvi radical en la teva pell i benestar.
El nostre enfocament integral apunta a optimitzar tant la salut com l'aparença de la teva pell, combinant teràpies recolzades per la ciència.
El nucli del nostre enfocament recau en la implementació d'exercicis terapèutics, drenatge limfàtic i radiofreqüència Indiba Activ Therapy que incideixen en la millora de la funció cutània. Contribuïm a l'optimització de la microcirculació, la qual cosa pot ser especialment beneficiós en contextos de  pre i post cirurgies com mamoplastias, liposuccions i abdominoplastias.
En l'àmbit estètic, els nostres mètodes s'orienten a l'obtenció de resultats visibles i mesurables. Des del maneig d'arrugues d'expressió fins a la disminució de la cel·lulitis i el tractament d'estries recents, aplicant enfocaments personalitzats recolzats per l'evidència científica.
Fins i tot, la flaccidesa dèrmica i muscular, com la reafirmació de zones específiques com a braços i pits, és abordada de manera precisa i eficaç.
Dues àrees d'intervenció fonamentals emergeixen en la nostra pràctica:
Reparadora - En aquest domini, brindem cuidats pre i post operatoris, abordant aspectes relacionats amb cirurgies reconstructives, cesàries i situacions com la diástasis abdominal. També tenim experiència en la gestió de cicatrius i en la millora del retorn venós i limfàtic.
Estètica - En aquesta àrea, la nostra meta és oferir solucions estètiques amb suport científic. Ens especialitzem en la gestió antiedat, la reducció de cel·lulitis, el tractament d'estries recents i la reafirmació de la pell, aconseguint resultats notables i duradors.
Si busques un enfocament professional i especialitzat que combini ciència i atenció personalitzada per a la cura de la teva pell, et convidem a unir-te a nosaltres en aquesta travessia cap a una pell més saludable i vital.

INDIVA ACTIV THERAPY

r2_edited.jpg

INDIBA ACTIV THERAPY:

Una Innovadora Fusió de Teràpia i Tecnologia per a la Recuperació.
Indiba Activ Therapy representa un enfocament revolucionari en tractaments que uneixen la teràpia manual i el moviment amb tecnologia avançada, estimulant de manera única els processos naturals de regeneració en els teixits. Aquesta teràpia no invasiva té com a objectiu principal agilitzar i reduir els períodes de recuperació tissular mitjançant un procés d'oxidació cel·lular.
​La base d'aquesta tecnologia resideix en l'aplicació de corrent elèctric d'alta freqüència, penetrant en les capes més profundes de la pell i promovent la producció de col·lagen i elastina.
En l'àmbit de la fisioteràpia musculoesquelètica, aquesta innovació es destaca en la seva capacitat per a tractar lesions esportives, afeccions cròniques i reumatològiques com l'artrosi, així com també es presenta com una eina valuosa en el maneig de tendinopaties.
Alleujament del dolor, reducció de la inflamació i acceleració dels processos de curació es troben entre els assoliments notables d'aquest enfocament terapèutic. En el context de la fisioteràpia dermatofuncional, Indiba Activ Therapy emergeix com un aliat en la recuperació i reparació dels teixits. La seva aplicació és especialment eficaç en tractaments refermants, promoció de la hidratació tissular, millorament de la circulació sanguínia i la creació d'un efecte lipolític.
En resum, Indiba Activ Therapy redefineix el procés de recuperació i millora dels teixits, fusionant l'experiència terapèutica manual amb una tecnologia avantguardista que potencia els resultats.

 

Hores Concertades

C/ Consell de Cent 217 Entresòl 2a.

08011BCN

OSTEOPATIA MALECOT

  • Instagram

@angelsmonedero

605 221 925

Tratamiento de hombro

VIVÈNCIES

" Treballar el cos és de vital importància per a la teva vida quotidiana, laboral i personal."

Paz Montalban, BCN

bottom of page